هایتون تراپی HiToP چیست و چگونه انجام می شود؟
علم فیزیوتراپی به مرور زمان پیشرفت های بسیاری کرده است و زیر شاخه های مختلفی برای آن ایجاد شده است. یکی از روش های تأثیرگذار در الکتروتراپی ، هایفون تراپی می باشد. این روش نسبت به الکتروتراپی سنتی جدیدتر بوده و تفاوت آن با سایر روش ها تأثیر مستقیم هایتون تراپی بر متابولیسم سلول ها می باشد؛ اما در الکتروتراپی اعصاب و ماهیچه ها تحریک می شوند. همچنین ابزار و تکنولوژی مورد استفاده و کاربردهای عملی این روش ها با یکدگیر تفاوت هایی دارند. افزایش انرژی پتانسیل سلول و ایجاد نوسان در ساختار سلول با وارد کردن انرژی در هایتون تراپی باعث بازگشت متابولیسم به حالت طبیعی می شود. جریان الکتریکی متناوب باعث نوسان ذرات باردار می شود که در نتیجه به تشدید در ساختار مولکول ها و سلول های بدن ختم می شود. پس از انجام هایتون تراپی متابولیسم سلول ها نرمالیزه شده و بدین ترتیب مواد زائد از آنها دفع شده و مواد غذایی جذب سلول می شوند. از نظر فنی وارد کردن انرژی به بدن برای فعال کردن و زنده نگه داشتن سلول ها و کمک به بازسازی آنها با هدف بهبود فرایند متابولیسم باعث درمان درد و برخی از مشکلات دیگر نیز می شود. هایتون تراپی با جوانسازی بیولوژیکی سلول ها باعث تسکین درد و بهبود عملکرد جسمی، ذهنی و جنسی می شود. این روش باعث تحریک بدن برای ترمیم و بازسازی شده و در کاهش درد آرتروز زانو، تعویض مفصل لگن، درمان اسپاسم عضله کمر و پا، کاهش درد پس از عمل و بسیاری از موارد دیگر می شود.

کاربرد هایتون تراپی
- کم شدن درد
- سرعت یافتن روند بهبودی
- جوانسازی بیولوژی سلول های بدن
- آرامش عمیق عضلات
- درمان عملکرد های جسمی، ذهنی و جنسی
- تحریک سلول و بافت ها برای ترمیم
- کم شدن التهاب و ورم
- رفع چین و چروک پوست
- درمان قدرت عضلات پس از دوره های استراحت طولانی مدت
- پیشگیری از ترمبوز در کسانی که به مدت طولانی در بستر استراحت به سر می بردند.
- رفع سلولیت و کم شدن وزن
- راحتی انتقال مواد غذای و خارج شدن مواد زائد از بدن
- بالا رفتن سوخت و ساز سلولی
- بهبود هماهنگی و ارتباطات بین سلول ها
جهت تنظیم جلسه مشاوره و یا بحث در رابطه با شرایط خاصتان با ما در 32367465 - 031 و 32330382 - 031 تماس بگیرید. ما علائم شما را بررسی خواهیم کرد و نتیجه را به شما ارائه خواهیم داد.
مزایای هایتون تراپی
- سازگار بون با بیمار در هر شرایطی
- حداکثر اثر درمانی در جریانهای کم
- استفاده ساده، تغییر حالت آسان
- نداشتن عوارض جانبی

نحوه ی انجام هایتون تراپی
نحوه ی انجام این روش در وضعیت خوابیده به پشت است که بیمار میتواند کاملاً استراحت کند. همچنین بیماران در روش هایتون تراپی، هیچ احساس ناراحتی در طول عمل ندارند. نیمکت بیمار باید حداقل 80 سانتی متر عرض داشته باشد. در سمت چپ تخت خواب باید فضای کافی برای قرار دادن چرخ دستی دستگاه به عرض 70 سانتی متر وجود داشته باشد. یک کوسن برای حمایت از پا و همچنین یک کوسن گردنی برای استراحت سر مورد نیاز است. پس از تنظیم شدتهای فعلی، بیمار باید با یک پتو پوشانده شود. در صورت درمان کمر، بیماران باید زیر پیراهن الاستیک بپوشند. لازم به ذکر است که قبل از شروع درمان، بیماران باید مثانه خود را خالی کنند؛ زیرا اغلب دیورز تحریک میشود. درمانگر با ماساژ به کمک دستگاه هایتون به مراجع کمک می کند تا به آرامش عمیق عضلانی در نواحی مختلف بدن، تسکین درد موضعی و کاهش تورم برسد. بسیاری از بیماران در طول درمان به مدت 60 دقیقه میخوابند.
تعداد جلسات هایتون تراپی
به طور متوسط 10 جلسه درمان لازم است و در حالت ایده آل حداقل 3 جلسه در هفته. بهترین نتایج با درمانهای روزانه به دست میآید. در برخی موارد، بدترشدن مشکل پزشکی میتواند در ابتدا رخ دهد. که این نشان می دهد درمان مؤثر واقع می شود. در این حالت، درمان متوالی همیشه باید روز بعد انجام شود تا از بدتر شدن مشکل اولیه جلوگیری شود.
موارد منع انجام هایتون تراپی
مواردی که توصیه میشود از این روش استفاده نگردد:
- عفونتهای حاد
- آریتمیهای قلبی
- ضایعات باکتریایی
عوارض هایتون تراپی
امواج الکتریکی به هیچ عنوان نباید بر روی پوستهای آسیبدیده یا قسمتهایی که دچار عفونت شدهاند استفاده شود. امکان بروز خونریزی، عفونت و کبودی در برخی روشهایی از الکتروتراپی که پوست را خراش میدهند وجود دارد.
هزینه هایتون تراپی
هایتون تراپی برای شرایط و بیماری خاصی استفاده میشود، به همین دلیل هزینه آن به متدی که پزشک تجویز میکند و زمان و تعداد جلسات بستگی دارد.
برای آشنایی بیشتر با بیماری آرتروز و ساییدگی مهره های گردن ، روی لینک کلیک کنید.
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
مکانوتراپی چیست و چه کاربردی در طب فیزیکی دارد؟
تاریخ انتشار : 1401-12-24تاریخ بروز رسانی : 1402-08-03 -
توضیحاتی درباره دستگاه دیاترمی
تاریخ انتشار : 1401-10-04تاریخ بروز رسانی : 1402-08-03 -
بررسی تاثیر خدمات بخش فیزیوتراپی بر بدن
تاریخ انتشار : 1395-04-09تاریخ بروز رسانی : 1402-05-19 -
طب فیزیکی چیست و چه بیماری هایی را درمان می کند؟
تاریخ انتشار : 1392-03-20تاریخ بروز رسانی : 1402-05-19 -
کاربرد فیزیوتراپی در بیماری های مختلف
تاریخ انتشار : 1392-05-14تاریخ بروز رسانی : 1402-05-19
نظرات کاربران درباره این مطلب :دانیال [ 1402-08-07 ]
مادر من چند وقت بود که تخت بند بودند و نمیتونستن راه برند از هایتون تراپی و مگنت پرتوان وچندوسیله فیزیوتراپی دیگر استفاده کردمیم براشون خداروشکر خیلی بهتر شدند

این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .